Post by gelmobaxiri on Feb 21, 2022 2:06:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Banana Kong ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Banana Kong IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšiť kryštály hack ▞▞▞
▞▞▞ Banana Kong 2022 version ▞▞▞
Objavte náš zoznam najlepších hier pre tablety pre Android, mnohé z nich sú zadarmo! ... Banana Kong je aj po rokoch na Google Play prítomný v rebríčkoch
Príliš veľa násilia a nahoty
Toto mi bolo odporučené. Nemám rád mobilné hry. Zaplatili ste Googlu za zlú recenziu. Bravo.
roztomilá hra...len nie je veľmi ľahké manipulovať, keď sa hranie zrýchli
Príliš reklamy, ale také dobré.
Úplne ako Subwaysurfers
Nie moja šálka čaju
Jasne inšpirované Donkey Kong Country a pripomína mi to arkádovú hru z roku 1989, Toki.Banana Kong je nekonečný bežec, ktorý hľadí na hladnú gorilu, ktorá behá džungľou, skáče cez jazerá a lávu a jazdí na zvieratách. Táto hra je Jet Pack Joyride s tropickým nádychom. 🍌🦍
Jednoduchá hra, hra s reakčným časom. To je v poriadku, ale má potenciál.
je to super hra
Hra je dobrá, ale nevidím na podlahu, takže neustále zomieram kvôli vode
táto hra je dobrá, keď ste vystresovaní a chcete sa upokojiť a vyčistiť si myseľ, určite je to hra, ktorú môžete hrať
Výpredaj Medicos Časť 5 Crimson King Akčné Figúrky ...
Môžete opraviť chybu zvuku?
O.k. 👌
Je to dobrý zabijak času a je to naozaj zábavná hra, ktorú odporúčam aspoň vyskúšať
Top 50 Android Akcia hry - Wondershare
Banana Kong ایکشن xzbw
Neustále mešká a s internetom ani wifi sa nič nedeje a grafika je proste ^_^
Hra je skvelá a zábavná, ale potrebuje nové veci, ktoré môže hráč použiť, alebo nové typy vylepšení alebo podobne
Rayman, Super Mario Run... Stiahnite si najlepšie plošinovky
Pecka je to 😁
Pekné a zábavné na čakanie. Je jednoduchý a veľmi originálny. (Pamätá si mi hry Donkey Kong, ale myslím tým).
Táto hra je naozaj bláznivá a zábavná
Pred chvíľou som hral túto hru a užil som si veľa zábavy, ale teraz je obraz aspoň pre môj telefón (xiaomi Redmi 9A) príliš veľký. Myslím tým, že sa nezobrazuje zem a ja neviem ak sú tam prekážky alebo voda
THINK Obuv, Tasky, Textilné doplnky - Bezplatné doručenie
Je to vinikajuca hrá odporúčam stiahnuť 😀
Akčné. Aktualizovať : November 26, 2021. Požiadavky : Android 4.4+. Hodnotenie Obsahu : Everyone. K Stiahnutiu : Inštalácií : 500,000,000+.
Smashers.io - Fun io games Žaid. automat. gfz
Banana Kong Acțiune egmw
Na banánovom kongu je chyba, že niekto ovláda hru, aby ste prehrali, táto hra vôbec nefunguje
Taká zábavná hra na hranie, keď sa nudíte. Obsahuje veľa úspechov na okorenenie zážitku a veľa oblečenia, ktoré môžete získať s hernou menou. Za výhru neplatíte toľko a môžete si hromadiť veci alebo srdcia sledovaním reklám. Pekná hra, odporúčam 👍🏻
Veľmi zábavné, vždy je čo robiť

Čelkom to ujde
Banana Kong Akčné uax
Dobrá hra, ale ešte ju treba opraviť
Podvádzajú
Banana kong starohájska 6
Nenakupujte v tejto hre!! Musel som požiadať o vrátenie peňazí, pretože nákupy sa nikdy neobjavili a účtujú viac, ako je uvedená cena! A je tu aj nejaký druh závady, ktorá nedovolí, aby sa výzvy vyjasnili, keď ich dokončíte
Túto hru som hrával na svojom telefóne lg, keď som mal iba 5 rokov a moja sestra, ktorá mala len 4, vtedy sme si obaja užili toľko zábavy, čo sa týka tejto hry. Som šťastný, že som to dnes opäť našiel, ďakujem za moje dieťa moja sestra má teraz 8 a ja som teraz 11 blázon, však?! Dúfajme, že to pomohlo stiahnuť túto hru a dostať ju na päť hviezdičiek, prosím a ďakujem Fire Out...
To i