Post by gelmobaxiri on Feb 21, 2022 2:13:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj bezgalīgus punktus ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
ES mīlu šo spēli. Jums ir jāpatīk ātras spēles, lai tās patiešām izbaudītu. Līdz šim tas ir tik jautri.
Jaunākais atjauninājums 2020. gada 4. februārī ir jauns restorāns Golden Dragon. Bet es nevaru spēlēt šajā restorānā. Ikreiz, kad es sāku 1. līmeni, ir rakstīts SLĒGTS un, atgriežoties MĀJĀS, es zaudēju 1 dzīvību 😪😪😪
Ok tas ir jauki
Crazy Restaurant 2021 아케이드 uij
Šī ir visjautrākā pārtikas rūpniecības spēle, kas man ir bijusi, vienīgā problēma, kas tagad sasalst, n tad būtu forši meklēt kādu papildu kristālu vai laika taupītāju vai vairāk cilvēku, tas ļoti palīdzēs
Esmu ļoti apmierināts ar šo spēli līdz šim. Man patīk, kā viņi jums piešķir dimantus kā balvas un naudu, kad skatāties Ch video. Manuprāt, tas ir ļoti forši! Es tikai ceru, ka viņi to nemainīs.
Vienīgais šīs c veida spēles mērķis ir tevi nomīdināt😡
Man ļoti patīk šī spēle, bet man ir slikts komentārs, arī esmu sasniedzis 15 līmeni pēc 2 līdz 3 dienām, es saņēmu 1 līmeni, bet kāpēc 😑
Man patīk jūsu spēle, bet iemesls, kāpēc es tai piešķīru 4 zvaigznes, ir tas, jo klienti viegli aiziet un es nevaru viņu dēļ paiet garām picai. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu, sniedzot viņiem vairāk laika gaidīt, tāpat kā viņi gaidīja iepriekšējos restorānos, lai apkalpotu savu pasūtījumu. Pacietība ir tikums.
Ir labi.....
Tas ir tik neticami, ka ir tik smieklīgi😂😂
Crazy Restaurant 2021 Arkada gyrb
Man ļoti patīk šī spēle, tā ir lieliski spēlējama un rada atkarību.
ES mīlu šo spēli. Un es ceru, ka man tas nav jāņem atpakaļ. Šīs spēles sākas labi, tad kļūst slikti. Bet man patīk, ka jūs varat nopelnīt vairāk dimantu nekā jebkura spēle, kuru es spēlēju, turklāt jūs varat dubultot savas monētas pirmajā spēlē. Lieliski!!!! Cerams, ka tas paliks tik labi
Spēle neļaus man spēlēt burgeru veikala 4. līmeni, tā turpina sasalst un palīdz, ja tajā ir jaunas preces, ko spēlēt.
Jā, man patīk spēlēt
Atinstalējiet to. Nevar nokārtot līmeni bez paaugstinājuma. Tomēr viss aprīkojums un pārtika ir modernizēti. Neatkarīgi no tā, cik ātri jūs spēlējat, jums ir jāizmanto pastiprinājumi.
Brīnišķīga spēle
Es turpinu atgriezties pirmajā līmenī, kad dažas stundas nespēlēju spēli
Man patika to spēlēt, bet pēc pirmā resto "donut" pabeigšanas es nevaru atvērt nexr resto, kas ir "burgers". Tāda vilšanās 🙁
Jautra spēle, bet kaut kādu iemeslu dēļ tā neļauj man spēlēt, tā tiek ielādēta. Pārāk daudz uznirstošo logu, un es nesaņemu savus dimantus pēc tam, kad esmu noskatījies video...
Spēle izskatās lieliski, pārsteidzoša un jautra, kad es atvēru spēli, tā neko nedarīja, bet tikai uz vienu stundu uz pannas uzlika šefpavāra attēlu ar burgeru, es ļoti gaidīju šo spēli, un kopš tā laika es esmu ļoti vīlies
Šī ir ļoti laba spēle. Tas liks jums aizdomāties un izaicināt, cik ātri jūs varat saņemt pārtikas pasūtījumu. Tagad es dodu viņiem 3, jo viņi krāpjas, kad jūs sasniedzat 15. taustiņu. Viņi vēlējās, lai jūs mēģinātu vēlreiz un vēl, kad jums ir tikai 1, lai iegūtu 😤. Atteikt jums iegūt jauno restorānu 😬. Izņemot to, es varētu to atgriezt uz 5.
Šausmīga spēle, zaudēju savu progresu, bija jāsāk no jauna. Laika izšķērdēšana!
Spēle ir patiešām jautra, es izbaudu sevi, es mīlu šo spēli
Crazy Restaurant 2021 آرکید vkyr
Tik tālu, labi
Lūdzu, atjauniniet, lai iegūtu nākamo līmeni
1. daži līmeņi ir viegli.. Bt pēc kāda līmeņa ir diezgan grūti spēlēt.. Citādi tas ir ok...
mans
pagaidām ir ok. tomēr daži līmeņi ir tik neiespējami, ka jums ir nepieciešami pastiprinātāji. žēl gan.
man tas patīk
Kļūda no manas puses & pat nepaķēru, bet vista Burger restorānā strādā! Restorāna Crazy komanda paldies, ka sazinājāties ar mani, un atvainojaties par sagādātajām neērtībām, taču, ņemot vērā to, pat ja manas pārtikas preces ir uzlabotas, līmeni nav iespējams pārspēt, un man ir jāatgriežas virtuļu restorānā

Atjaunota spēle, bet nākamā sala nav atvērta Kāpēc???
Lieliska spēle
My Talking Tom 2 სხვადასხვა zvy
Lejuplādēt spēles spēles otrais līmenis turpina iet off